Nieuwsoverzicht

Coachlink Magazine 9 is verschenen: Kiezen

In dit negende Coachlink Magazine staat het thema kiezen centraal. We raken bedolven onder de grote hoeveelheid keuzes die we tegenwoordig in alle vrijheid kunnen maken en dat geldt heus niet alleen voor de twintigers en dertigers.

Feit is dat we het tegenwoordig maar lastig hebben met al die keuzemogelijkheden, al die beslissingen met hun mogelijk verstrekkende gevolgen. Het is ook iets wat coaches en hun coachees bezighoudt, zo bleek uit de vele ingezonden artikelen waaruit we voor dit negende nummer van Coachlink Magazine een keuze moesten maken. Laat je je leiden door je lichaam of door je verstand? En wat doe je in situaties waarin je helemaal niets te kiezen hebt? Verder lees je interviews met Wouter Hart, Marinka Lipsius en Gytha Heins, en columns van Ien van der Pol, Plan B, Silvia Derom en 'coachee Marieke'. 

Abonnees en aanvragers van eerdere edities van het magazine hebben deze nieuwe editie inmiddels thuis ontvangen. Wil je ook gratis een papieren magazine? Vraag het hier aan. Digitaal doorbladeren kan natuurlijk ook. Ook eens meeschrijven aan het magazine? Binnenkort maken we het thema voor Coachlink Magazine 10 bekend. 

Lees op Coachlink vooral verder over de kunst van het kiezen, bijvoorbeeld: 

Artikelen:

Blogs: 

  • Datum 19 jun 2018

Gerelateerde onderwerpen