Nieuwsoverzicht

Coachlink 5 jaar!

Al vijf jaar de coach voor coaches

Coachlink bestaat 5 jaar! Sinds 1 maart 2013 is Coachlink live en dat vieren we vijf weken lang met extra feestelijke nieuwsbrieven en weggeefacties. Meer informatie over deze acties lees je wekelijks in onze nieuwsbrief. Ontvang je nog geen nieuwsbrief? Meld je dan hier aan.

In die vijf jaar is de kennisbank van Coachlink uitgebreid tot ruim 2750 artikelen uit bijna 200 boeken. Daarmee heb je een schat aan informatie – toegankelijk via de cloud – uit complete boeken over van coaching en persoonlijke ontwikkeling. En dat niet alleen: Coachlink is sindsdien onder andere uitgebreid met een readerfunctie, die het mogelijk maakt om je favoriete artikelen te delen met je coachees, en met werkvormensite MyMethods, waarmee je voor elke situatie een geschikte werkvorm vindt.

Nog meer highlights uit vijf jaar Coachlink: het Coachlink Festival ter ere van het eenjarig bestaan, acht edities van Coachlink Magazine, diverse workshops met enthousiaste bezoekers. En natuurlijk zijn we nog steeds trots op de LOF Prijs voor vakinformatie, die Coachlink in 2015 won.

Dit alles mede is mogelijk gemaakt door de auteurs van boeken op het gebied van coaching en persoonlijke ontwikkeling, de meeschrijvers aan het Coachlink Magazine, onze partners en natuurlijk de abonnees van Coachlink.

De redactie van Coachlink wenst je nog heel veel lees- en leerplezier!

  • Datum 06 mrt 2018

Gerelateerde onderwerpen