Nieuwsoverzicht

Nieuw in Coachlink: MyMethods

Vanaf nu is voor abonnees van Coachlink de website MyMethods beschikbaar: een handige tool met meer dan 575 werkvormen om te gebruiken tijdens je presentaties, teamsessies en vergaderingen.

Verhoog de kwaliteit van je lessen, colleges en bijeenkomsten

MyMethods inspireert je met diverse werkvormen die direct toepasbaar zijn in je dagelijks werk. Het gebruik van deze werkvormen maakt bijeenkomsten effectiever en plezieriger voor jou en je omgeving. Het is een hulpmiddel voor het inrichten van bijeenkomsten en het vinden van de juiste werkvormen. Het platform biedt de mogelijkheid om werkvormen te filteren, programma’s te maken, te bewaren en je favoriete werkvormen op te slaan. Voor jezelf of door deze te delen met een groep. MyMethods is ontwikkeld door Sasja Dirkse en Angela Talen, oprichters van 2KNOWHOW. Zij schreven samen ook de bestsellers Het Groot Werkvormenboek en Het Groot Coachboek.

Werkvormen in allerlei soorten en maten

Je vindt in MyMethods een veelvoud aan werkvormen. Voor ieder soort probleem en groepsgrootte is een manier om een effectieve bijeenkomst te organiseren. Je kunt bij het zoeken van een werkvorm op verschillende manieren filteren: op rol, situatie, doel, gedrag, doelgroep, groep en inhoud. Bereid je een bijeenkomst bijvoorbeeld voor in de rol van facilitator of als manager, is het doel bewustwording of kennisoverdracht? Wil je creatief of juist kritisch gedrag van de deelnemers? 

Bij het zoeken in Coachlink vind je vanaf nu in het overzicht van de zoekresultaten ook de bijbehorende werkvormen met een korte beschrijving. Doorklikken brengt je naar de volledige werkvorm in MyMethods.

MM_ss4