Nieuwsoverzicht

Onderzoek onder HR-professionals naar coaching in organisaties

HR-professionals gezocht voor een onderzoek naar coaching in organisaties. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door studenten van de Hogeschool Utrecht. 

Ben je een HR-professional en wil je meewerken aan dit onderzoek? Vul dan onderstaande enquête in. Als je geen HR-professional bent, maar wel wilt meehelpen om meer inzicht te krijgen in de coachmarkt, kun je onderstaand bericht doorsturen binnen je netwerk.

De interesse voor coaching in organisaties neemt toe. Op dit moment doen derdejaars studenten Communicatiemanagement van de Hogeschool Utrecht onderzoek naar de inzet en beleving van coaching in organisaties. Als je HR-professional bent, val je binnen de doelgroep voor dit onderzoek. Er is een enquête opgesteld om tot inzichten en antwoorden te komen. De enquête zal tussen de 5-10 minuten van je tijd kosten en de vragenlijst is te starten middels de volgende link: https://nl.surveymonkey.com/r/V5X6FNS.

Het onderzoek loopt t/m 9 oktober 2017, als je wilt meewerken, kun je de enquête voor die datum in te vullen. Namens de Hogeschool Utrecht, hartelijk dank voor je medewerking!

  • Datum 03 okt 2017

Gerelateerde onderwerpen