Nieuwsoverzicht

Doe mee aan het Europese onderzoek naar coaching

De Europese beroepsorganisatie voor coaches (European Mentoring & Coaching Council) is een grootschalig onderzoek gestart naar coaching- en mentoringmarkt in Europa. Meer dan 51 landen uit heel Europa doen mee.

Het project staat onder leiding van prof.dr. Jonathan Passmore van de Henley Business School en dr. Hazel Brown. In het najaar van 2017 worden de resultaten gepubliceerd op de site van Henley

Doel en doelgroep
Het doel van het onderzoek om meer inzicht te krijgen in hoe coaching en mentoring wordt aangeboden in Europa. De doelgroepen zijn coaches, mentoren en inkopers (opdrachtgevers, afnemers, managers) van diensten op het gebied van coaching en/of mentoring. Het onderzoek bestaat uit een online vragenlijst. Het invullen kost ongeveer 10 tot 30 minuten, afhankelijk van je rol. Het invullen van de vragenlijst kan geheel anoniem. Onder de deelnemers wordt een Apple iPad verloot. De vragenlijst is in het Engels beschikbaar (en in diverse andere talen, maar niet in het Nederlands). Vanuit Nederland wordt dit onderzoek ondersteund door de NOBCO.

Meedoen? Wees er snel bij!
De vragenlijst staat nog 1 week online, doe je ook mee? Klik hier om naar de vragenlijst te gaan. 

  • Datum 31 mei 2017

Gerelateerde onderwerpen