Nieuwsoverzicht

International Coaching Week in België van 15 tot 19 mei 2017

Van 15 tot 19 mei 2017 organiseert ICF de International Coaching Week. Met deze week wordt de aandacht gevestigd op het professioneel coachen via activiteiten waarmee beroepscoaches hun competenties verder kunnen ontwikkelen en niet-coaches kennis kunnen maken met het beroep van beroepscoach.

In België start de International Coaching Week met de jaarlijkse Algemene Vergadering en een bijeenkomst met Daniel Ofman, die zijn bekende kwadrantmodel zal uitleggen. Daarnaast worden er de hele week initiatieven georganiseerd door de ICF-leden.

De week wordt afgesloten met een bijeenkomst op 18 mei over het thema behendigheid en beweging. Olivier Caeymaex spreekt over de Agile methode, Patricia Stas en Philippe Declercq laten de deelnemers de voordelen van de supervisie (her)ontdekken en Josette Lépine laat hen kennismaken met de geheimen van het somatisch coachen.

Meedoen?
Voor leden van de ICF die samen met twee andere coaches van ICF Belgium tijdens de International Coaching Week activiteiten willen organiseren die het coachen promoten, vergoedt de Belgische afdeling van ICF tot 50% van de kosten, met een maximum van 250€. Sponsoraanvragen kunnen worden gedaan via via events@coachfederation.be.

Meer lezen over de International Coaching Week op de site van de ICF

 

  • Datum 04 mei 2017

Gerelateerde onderwerpen