Nieuwsoverzicht

Win een toegangskaart voor het Congres Dilemma's en andere ongemakken in coaching 16 maart

Op donderdag 16 maart vindt in Groningen het congres Dilemma's en andere ongemakken plaats. Met het volwassen worden van het coachvak lopen coaches aan tegen de daarbij horende lasten. Dat hoeft helemaal niet erg te zijn, integendeel! Het vraagt wel dat we de daarbij behorende dilemma’s en andere ongemakken samen onder ogen durven te zien. En dat is precies wat centraal staat op dit coachingscongres.

Win!
Coachlink mag een toegangskaart weggeven ter waarde van 215,-. Dus, wil jij naar dit congres? Stuur dan een mailtje naar info@coachlink.nl. Op 1 maart maken we de winnaar bekend.

Op het programma staan een aantal plenaire sprekers, onder andere Maurits Groen over de kracht van taal in coaching en Manon Ruijters over coaching op de spanning tussen persoon, organisatie en professie. Daarnaast zijn er twee rondes met workshop/interactieve masterclasses door onder andere Judith Budde, René Meijer en Marjo Korrel. Een mooi programma voor coaches, supervisoren, leidinggevenden, opleiders en stagebegeleiders. Kortom eenieder die in het werk professionals (in opleiding) coacht.

Meer informatie over het programma vind je hier.

 

  • Datum 16 feb 2017

Gerelateerde onderwerpen