Agendaoverzicht

Vistamuse Appreciative Inquiry bij groepscoaching

Vistamuses zijn workshopmiddagen van VistaNova voor ervaren (loopbaan)coaches. Proef en maak kennis met nieuwe technieken en zienswijzen in combinatie met een netwerkborrel. Voor en door vakgenoten. Deze workshop op 15 september a.s. gaat over Appreciative Inquiry bij groepscoaching.

In steeds meer trainingen en advies trajecten wordt de Appreciative Inquiry (AI) als instrument voor verandering ingezet. In deze workshop maak je kennis met de visie achter AI en de praktische toepasbaarheid om juist bij grootschalige verandertrajecten groepen mensen in beweging te brengen als loopbaanadviseur.

Wat is Appreciative Inquiry (AI)?
AI wordt in het Nederlands vertaald met de term waarderend onderzoek. Met een gestructureerde aanpak in 5 fasen worden mensen meegenomen in een veranderproces. De sleutel van succes van deze aanpak is het uitgangspunt dat mensen zelf met hun succeservaringen de bron vormen voor vernieuwing. Juist de eenvoud van de principes en methode vormt de kracht. Het proces doet een appèl op meerdere kwaliteiten van mensen: participeren, samenwerken, verbeelden, denken en doen. Door deze visie te vervlechten in loopbaan- en mobiliteitstrainingen, creëer je een hoger rendement in kortere tijd.

De workshop wordt gegeven door Anezka van de Weg-van Dijk.

Voor meer informatie en aanmelding, zie VistaNova.

  • Datum 15 sep 2017
  • Prijs € 57,00
  • Locatie Biltstraat 200, Utrecht

Gerelateerde onderwerpen