Agendaoverzicht

Training Organisatieopstellingen in bedrijf

Op 18 maart 2019 organiseert Corael Opleidingen een eendaagse training over organisatieopstellingen binnen bedrijven.Tijdens deze eendaagse cursus/training organisatieopstellingen ervaar je zelf hoe organisatieopstellingen zicht geven op onderstromen in organisaties en teams. Je leert de basisbeginselen van het systemisch werken en denken in organisaties.

Hoe komt het toch dat een veelbelovend project maar niet van de grond komt? Een bepaalde functie niet goed kan worden ingevuld? Je voelt conflicten en spanningen, maar je kan het niet duiden. Je geeft leiding aan een team en je merkt dat veranderingen steeds weer opnieuw stagneren of je hebt een nieuw uniek product in de markt gezet en de omzet valt tegen. Je zoekt naar de oorzaak, maar je krijgt er maar niet de vinger achter. Organisatieopstellingen geven antwoord.

Tijdens deze ééndaagse cursus/training organisatieopstellingen ervaar je zelf hoe organisatieopstellingen zicht geven op onderstromen in organisaties en teams. Je leert de basisbeginselen van het systemisch werken en denken in organisaties. Je gaat in de training actief met organisatieopstellingen aan de slag met actuele thema`s op dit vlak binnen jouw organisatie waardoor stagnaties weer gaan stromen.

Organisatieopstellingen, voor wie?

Deze cursus/training is voor iedere (interim)manager, consultant, trainer en coach die meer wil weten over organisatieopstellingen en systemisch werk in organisaties, wil onderzoeken wat er speelt in zijn of haar team of organisatie en bereid is tot zelfreflectie.

Trainer

De cursus organisatieopstellingen wordt gegeven door Piet van Haaster. Hij heeft ruime ervaring met leidinggeven als interimmanager bij diverse organisaties. Hij werkt nu als trainer en coach en begeleidt veel managers met de ontwikkeling van hun professionaliteit. Hij is uitgebreid geschoold in familie- en organisatieopstellingen, groepsdynamica, enneagram, Transactionele Analyse en NLP.

Voor meer informatie en aanmelding, zie Corael Opleidingen.

  • Datum 18 mrt 2019
  • Prijs € 210,00
  • Locatie De Bilt

Gerelateerde onderwerpen