Agendaoverzicht

Workshop Systemisch speedcoachen

Het Bert Hellinger Instituut organiseert op 26 juni a.s een workshop in de categorie organisatieopstellingen, met het thema ´Systemisch Speed Coachen´.

In de workshop maak je kennis met de manier van werken van Anton de Kroon: systemisch speed coachen. Systemisch omdat hij kijkt naar het gehele systeem, niet alleen naar de coachee zelf. Speed omdat het doorgaans korte gesprekken zijn.

Werkwijze

Je krijgt een introductie hoe je kunt luisteren en kijken naar het grotere geheel van wat coachee inbrengt als zijnde een probleem. Ook krijgt je informatie over systemische kennis over zowel organisatie- als familiesystemen. Op basis daarvan volgt een introductie hoe je individuele problemen kunt leren zien als oplossingen voor het systeem als geheel. En dat is volstrekt iets anders dan de slogan problemen zijn uitdagingen. Benutten van het gewaarzijn is een belangrijk middel, dat je zonder oordelen kunt inzetten. Er is ook ruimte om op enkele coachingsvragen van deelnemers in te gaan en samen te reflecteren: waarom zei je dit, waarom reageerde je niet op dat, e.d.?

Voor meer informatie en aanmelden, zie Bert Hellinger Instituut.

 

  • Datum 26 jun 2017
  • Prijs € 185,00
  • Locatie Zeven Linden, Groningen

Gerelateerde onderwerpen