Agendaoverzicht

NOBCO Coachcirkel event 'mijn eigen triggers'

Op 23 juni a.s. organiseert de NOBCO het Coachcirkel event 'mijn eigen triggers'.

Reflecteren

Maar staan we er wel genoeg bij stil wát we leren en of/hoe we dat in de praktijk toepassen? Om dit te onderzoeken zijn de NOBCO Coachcirkels in het leven geroepen. Een zeer effectieve manier om – met elkaar – te reflecteren op de opgedane kennis over het thema van het afgelopen kwartaal. In kleine groepen, gehost door NOBCO’s meest ervaren coaches, de Senior- en Masterpractitioners.

Samen

De Senior- en Masterpractitioners begeleiden de deelnemers als het ware over reflectiepaden. Coachcirkels kunnen dan ook gezien worden als ‘beschouwingssessies’. Waar inzichten grond vinden, er samen geleerd wordt en waar we gezamenlijk en gelijktijdig professionaliseren. Zo worden we als NOBCO-coaches samen beter door het gezamenlijk toepassen van reflectie.

NOBCO Coachcirkel ‘LHBTIQ+-gemeenschap’

Wil jij jouw kennis op dit thema reflecteren? Meld je dan aan voor deze Coachcirkel. De reflectievraag die centraal staati is: hoe zorg ik voor een welkom voorbij mijn eigen triggers?

Deze coachcirkel wordt gehost door Senior - en Master Practitioners.

Tijdens de online coachcirkel krijg je volop de gelegenheid om in een kleine groep jouw kennis en ervaringen uit te wisselen, verdieping te zoeken en elkaar nieuwsgierig te bevragen. Gegarandeerd leer je tijdens deze sessie nóg meer dan je al dacht te weten. En ontmoet je op een informele en ontspannen manier enthousiaste vakgenoten.

De bijeenkomst is gratis voor NOBCO-leden.

Voor meer informatie en aanmelding, zie NOBCO

  • Datum 23 jun 2022
  • Prijs € 24,95
  • Locatie Online

Gerelateerde onderwerpen