Agendaoverzicht

Workshop Systemisch teamcoachen

Op 10 januari 2023 organiseert Blankestijn en Partners de onlne workshop Systemisch teamcoachen.

Tijdens deze workshop maak je kennis met de impact van systemisch teamcoachen, en ervaar je hoe groepsdynamische en systemisch werken elkaar hierbij aanvullen.


Silvia Blankestijn geeft je inzicht in de professionele en persoonlijke ontwikkeling die teamcoaching van je vraagt, zodat je liefdevol en kernachtig kunt interveniëren in het hier-en-nu van de teamdynamiek.
Zo maak je kennis met de visie en werkwijze van Blankestijn & Partners, en ervaar je wat de Post-HBO Opleiding Systemisch Teamcoach en Teamtrainer kan brengen in jouw ontwikkeling als teamcoach en teamtrainer.

Voor wie?

Deze gratis kennismakingsworkshop is bedoeld voor mensen die overwegen om onze Post-HBO Opleiding Systemisch Teamcoach en Teamtrainer te volgen, en willen toetsen of de inhoud en aanpak van deze opleiding past bij hun ambitie en eigenheid als teamcoach of teamtrainer.
Mensen die op zoek zijn naar kennis, werkvormen en methodische inspiratie over teamcoaching zijn van harte welkom op de open Kennisbank op onze website.

Resultaat

Na deze workshop heb je

  • Kennisgemaakt met de theorie en werkwijze van systemisch teamcoachen.
  • Inzicht in de impact van systemisch én groepsdynamisch teamcoachen.
  • Ervaren wat teamcoaching van je vraagt in je persoonlijke ontwikkeling als teamcoach of teamtrainer.
  • Inzicht in wat de post-hbo Opleiding Systemisch Teamcoach en Teamtrainer je kan brengen in je professionele en persoonlijke ontwikkeling als teamcoach en teamtrainer..

Voor meer informatie en aanmelden, zie Blankestijn & Partners.

  • Datum 10 jan 2023
  • Locatie Online

Gerelateerde onderwerpen