Agendaoverzicht

Boeklancering Hybride bijeenkomsten

Op donderdag 9 december vindt de online boeklancering plaats van Hybride bijeenkomsten – Praktische gids voor effectief en sprankelend samenwerken. De auteurs vertellen over het boek en geven je tips waar je direct mee aan de slag kunt.

Hybride werken

We kunnen er niet meer omheen: hybride samenwerken is de nieuwe manier van werken. Hybride, omdat we steeds vaker zullen zien dat niet iedereen op dezelfde plek aanwezig is. Centraal daarbij staat de interactie en contact tussen mensen. Maar hoe zorg je voor betrokkenheid en energie? Hoe krijg je de ‘mensen thuis’ net zo enthousiast en actief als de mensen voor je neus? Waar moet je vooraf aan denken bij een hybride bijeenkomsten? Welke technische mogelijkheden zijn er, zonder dat het ingewikkeld wordt? En ook: welke werkvormen zet je in?

Boeklancering

Of je nu werkt als trainer, teamleider, spreker of op een andere manier bijeenkomsten begeleidt en faciliteert: het nieuwe boek Hybride bijeenkomsten is jouw praktische gids waarmee je zorgt voor sprankelende en effectieve sessies. Op donderdag 9 december tijdens de – natuurlijk hybride – boeklancering vertellen de auteurs, Matthijs Steeneveld, Annemieke Mintjes en Martha Buning, over het boek en geven ze al meteen een aantal handige tips. Je bent van harte uitgenodigd om online aanwezig te zijn!

Praktisch

Tijd: 16.00 – 16.30 uur

Voor meer informatie en aanmelding, zie Boeklancering Hybride bijeenkomsten

 

  • Datum 9 dec 2021
  • Locatie Online via Zoom

Gerelateerde onderwerpen