Agendaoverzicht

Jaarcongres Teamcoaching

Op 10 maart 2022 organiseert MI Academy het Jaarcongres Teamcoaching, met o.a. sprekers Jaco van der Schoor, Aty Boers en Martijn Vroemen en diveres workshops.

Als teamcoach wil jij het beste uit je team halen. De basis hiervoor is een gezond team. Een team dat in balans is; een team dat futureproof is; een team dat helder voor ogen heeft wat het gemeenschappelijke doel is; een team dat samenwerking zoekt als het nodig is, maar zelfstandig werkt als het kan.

Op het Jaarcongres Teamcoaching - Impact maken met gezonde teams, zal de top van teamcoachend Nederland jou inspireren om nieuwe stappen te maken in je ontwikkeling als teamcoach.

Het programma in het kort:

In de ochtend delen meesterteamcoaches Jaco van der Schoor, Aty Boers en Martijn Vroemen hun inzichten over gezonde teams met je. Daarna is het podium voor Ron Blaauw, de bekendste chefkok van Nederland, die als geen ander weet hoe je teams onder grote druk laat presteren. In de middag kies je twee workshops van 90 minuten om je verder te verdiepen. Je kunt de kennis de volgende dag al gelijk toepassen en je team verder kan laten groeien.

Laat je inspireren door:

  • De absolute top van teamcoachend Nederland die jou nieuwe inzichten geeft
  • Chefkok Ron Blaauw die je alles vertelt over teamprestaties onder grote druk
  • Uitgebreide workshops van 90 minuten waarmee je meteen aan de slag kan
  • Medeteamcoaches met wie je ervaringen en kennis uitwisselt

De workshops worden verzorgd door Joriene Beks, Bregje Spijkerman, Jobbeke de Jong, Daan V. Rookmaker, Margrit Sleeuwenhoek & Martijn Vroemen en Aty Boers.

Voor meer informatie en aanmelden, zie Jaarcongres Teamcoaching. Hier vind je ook informatie over kortingstarieven bij aanmelding van groepen.

  • Datum 3 nov 2022
  • Prijs € 550,00
  • Locatie Hotel Theater Figi in Zeist

Gerelateerde onderwerpen