Agendaoverzicht

Boekviering Confrontaties met compassie

Auteur Pieter Grimbergen organiseert een namiddag met interviews, video's en muziek rondom zijn nieuwe boek Confrontaties met compassie.

FEESTELIJK PROGRAMMA in Herberg de Pol, Diepenheim

AANVANG: inloop vanaf 15:30 uur met muziek door Pieter Grimbergen, zaalprogramma om 16 uur, na afloop is de bar open: tijd om elkaar te (her)ontmoeten en om gezellig na te praten.

‘Iedereen krijgt ermee te maken! Over compassiewerkers die bij hulpverlening met de poten in de klei staan, over persoonlijke ervaringen en belevingen. De moed van het lezen waard.’

PROGRAMMA met o.a.
* Interviews met o.a. Erna Wegereef over haar werk in het hospice, met Mariska Cornelisse over de herkenbaarheid van Brené Brown in het boek tezamen met een humoristische videocartoon, met Eric Gielisse over wie nu de hulpverlener helpt, met Jan Cees ter Brugge als meelezer van het boek, met Christine Keemink over de illustraties in het boek; * Benno de Graaf die gedichten in het boek achterliet om de compassiewerkers de introduceren/Benno zal het indrukwekkende gedicht ‘Pieta’ lezen; * Foto’s van de schilderijen van Fred Couprie die je overal in het boek tegenkomt; * Muziek van- en door Pieter zelf aan de vleugel; * Presentatie: Hans Verbeek.

Reserveren bij Theater Herberg de Pol via https://www.herbergdepol.nl/evenement/boekpresentatie-pieter-grimbergen/

Datum: 30-01-2022

Tijd: 15:30 uur

Entree:  €5, - incl een kop koffie vooraf.

 

  • Datum 30 jan 2022
  • Prijs € 5,00
  • Locatie Herberg de Pol, Diepenheim

Gerelateerde onderwerpen