Agendaoverzicht

Online class Coachen vanuit kwetsbaarheid en compassie

Op 14 en 16 september a.s. organiseert Coachlink Academy de Online class Coachen vanuit kwetsbaarheid en compassie. Deze bestaat ui 2 webinars: op 14 september Kwetsbaarheid als kracht door Marijke Leys en op 16 september Coachen met compassie door Pieter Grimbergen.

Marijke Leys en Pieter Grimbergen brengen jou tijdens deze online class dichterbij jezelf. Met hen onderzoek je je kwetsbaarheid en compassievraagstukken en leer je deze als coach in te zetten.

Marijke Leys werkt al ruim twintig jaar als coach, psychotherapeut en supervisor. Ze is integratief opgeleid en tevens EFT (Emotion Focused Therapy) therapeut. Ze is oprichtster/directeur van het Voice Dialogue Instituut in België en doceert zowel in Vlaanderen als Nederland.

Pieter Grimbergen is coach. Hij is door onder andere Brené Brown opgeleid. Het werk van Henri Nouwen vormt een grote inspiratiebron in zijn privé en professionele leven.

Na afloop ontvang je een Q&A-opname met de antwoorden op je coachvragen. Daarnaast ontvang je een e-book naar keuze dat aansluit bij de online class. De webinars zijn achteraf twee weken terug te kijken.

Inhoud online class

  • Kwetsbaarheid als kracht: Webinar met Marijke Leys – coach, psychotherapeut en supervisor. Ze is auteur van (o.a.) Kwetsbaarheid als kompas (Boom, 2021).
  • Coachen met compassie: Webinar met Pieter Grimbergen – coach en auteur van (o.a.) Confrontaties met compassie (Boom, 2021).
  • Een opgenomen Q&A-sessie waarin Marijke en Pieter al je coachvragen naar aanleiding van hun webinars beantwoorden.
  • Keuze uit de e-books Kwetsbaarheid als kompas van Marijke Leys of Confrontaties met compassie van Pieter Grimbergen.

Voor meer informatie en aanmelden, zie Coachlink Academy.

  • Datum 14 sep 2021
  • Prijs € 95,00
  • Locatie Online

Gerelateerde onderwerpen