Agendaoverzicht

Boeklancering Stevig staan in intense situaties

Op 4 maart vieren we de verschijning van het nieuwe boek Stevig staan in intense situaties – Balans in je leiderschap met Embodied Learning met een gratis webinar van Paula Kolthoff. Je bent van harte welkom!

Voor jou als coach, trainer, opleider of leidinggevende is stevig staan een belangrijk aspect van je werk. Door je eigen lichaamsbewustzijn te ontwikkelen, help je jezelf en anderen in balans te blijven tijdens wezenlijke veranderingsprocessen. Hoe steviger jij staat, des te beter en gemakkelijker je anderen kunt helpen dat ook te doen.

In deze tijd hebben we wereldwijd te maken met intense situaties op macroniveau: pandemieën, milieurampen, de vluchtelingencrisis. In je werk heb je te maken met intense situaties op microniveau: onverwachte gebeurtenissen, financiële tegenvallers en complexe omstandigheden waarin het van belang is om aanwezig te blijven met je hele potentie. Over de meeste omstandigheden in je leven heb je geen controle, maar de kwaliteit van je aanwezigheid kun je trainen. Dat is waar Embodied Learning in essentie over gaat.

Maak kennis met Embodied Learning

  • In dit interactieve webinar door Paula Kolthoff maak je kennis met Embodied Learning en met de andere deelnemers aan de hand van oefeningen en uitwisseling over stevig staan.
  • Embodied Learning combineert inzichten uit Social Presencing Theater, Theory U, Systemisch Werk, Appreciative Inquiry, NLP en Focussing.
  • Paula Kolthoff werkt als trainer, (team)coach en organisatie-ontwikkelaar. Ze leert mensen die groepen en individuen begeleiden, om hun fysieke intelligentie in te zetten als bron van informatie, authenticiteit en verbinding

>> Aanmelden

  • Datum 4 mrt 2021
  • Locatie Online

Gerelateerde onderwerpen