Agendaoverzicht

Online class: Coaching bij stress en angst Webinar 1 met Annita Rogier

Op 24 en 26 november a.s. organiseert Coachlink Academy de Online class Coaching bij stress en burn-out. Op 24 november vindt webinar 1 plaats, met Annita Rogier. 

Coaches, psychologen én auteurs Annita Rogier en Matthijs Steeneveld delen via twee webinars hun kennis over omgaan met stress en spanning; beiden vanuit hun eigen invalshoek.

Annita is een autoriteit op het vakgebied van stress. Zij zal het fenomeen stress en angst kaderen en werkzame technieken uit stresscoaching met je delen. Matthijs, expert-psycholoog op het gebied van Appreciative Inquiry laat je zien hoe je met deze methodiek angstige en gestreste coachees bijstaat.

Na afloop ontvang je een Q&A-opname met de antwoorden op al jouw vragen. Daarnaast ontvang je een e-book naar keuze dat aansluit bij de online class. De webinars zijn achteraf terug te kijken.

Webinar 1: Van spanning naar ontspanning

Annita Rogier is als veelgeprezen coach, opleidster, psycholoog, auteur en voorzitter van de vereniging Erkende Stress en Burn-outcoaches een autoriteit binnen haar vakgebied. Ook zij merkt in haar praktijk dat corona veel mensen extra stress geeft: de angst om besmet te worden, onzekerheid over hun job, de druk van de thuisblijvende kinderen en een grote extra belasting voor zorgprofessionals.

In haar webinar laat Annita je zien wat het verschil is tussen spanningsklachten, overspanning, burn-out en depressie. Hierop aansluitend; wanneer ligt de ‘hulpbal’ bij jou als coach en wanneer ligt deze bij een psycholoog? Met name leert zij jou werkzame technieken in stresscoaching. Denk hierbij aan psycho-educatie, adem- en ontspanningsoefeningen, visualisatietechnieken, krachtgerichte coaching, ACT en RET.

De prijs van 75,- ex btw is voor beide webinars samen.

Voor meer informatie en aanmelding, zie Coachlink Academy

 

  • Datum 24 nov 2020
  • Prijs € 75,00
  • Locatie Online

Gerelateerde onderwerpen