Agendaoverzicht

Online class Webinar 2: De kracht van online coachen met Iris Kolthoff

Op 15 en 17 september geeft de Coachlink Academy de online class De kracht van online coachen. Op 17 september vindt het eerste webinar plaats, met Iris Kolthoff

In deze online class delen docenten Anne Ribbers en Iris Kolthoff via twee webinars hun kennis op het gebied van online coachen; beiden vanuit hun eigen invalshoek.

Anne doet al jaren onderzoek naar e-coaching en werkt praktisch altijd blended. Zij gaat in op de krachtige leerelementen binnen online coaching; een geweldige uitbreiding van jouw coachrepertoire. Iris is een echte Rotterdamse coach en ondernemer die al experimenterend is begonnen met online coachen en je daarover fantastische tips en adviezen kan geven.

Na afloop ontvang je een Q&A-opname met de antwoorden op al jouw vragen. Daarnaast ontvang je een e-book naar keuze dat aansluit bij de online class. De webinars zijn achteraf terug te kijken.

Webinar 2: Start before you’re ready! achteraf terug te kijken)

Iris Kolthoff is een ervaren coach en trainer. Ze leidt professionals op tot coach en voelt zich online als een vis in het water. Alleen al in deze quarantaineperiode trainde ze inmiddels meer dan 100 mensen in succesvol online coachen.

In haar webinar geeft ze antwoord op vragen als: hoe maak je goed contact via een beeldscherm? Hoe coach je effectief met digitale tools? Hoe leg je je coachmodellen op afstand uit en op welke manieren zet je oefeningen in tijdens coaching? Praktisch, pragmatisch en “start before you’re ready” staan centraal bij Iris.

De prijs van 75,- ex btw is voor beide webinars samen.

Voor meer informatie en aanmelding, zie Coachlink Academy

  • Datum 17 sep 2020
  • Prijs € 75,00
  • Locatie Online

Gerelateerde onderwerpen