Agendaoverzicht

Online class: Krachtiger coachen met Voice Dialogue

Laat je door topcoach Judith Budde meenemen in de wereld van Voice Dialogue. op 7 en 9 juli in de Online class Krachtiger coachen met Voice Dialogue van Coachlink Academy.

Op 7 en 9 juli organiseert Coachlink Academy de online class Krachtiger coachen met Voice Dialogue, beide keren met Judith Budde.

Judith introduceert op speelse wijze dit prachtige gedachtegoed en demonstreert de methode. Je ervaart – ook op afstand – de kracht van Voice Dialogue en ontdekt of deze manier van werken bij jou past. Je oefent zelf met een aantal vaardigheden.

De online class bestaat uit 2 webinars van anderhalf uur. Voorafgaand ontvang je een podcast met Judith, na afloop krijg je een Q&A-opname waarin Judith jouw vragen behandelt. Daarnaast ontvang je het e-book Coachen met Voice Dialogue. De webinars zijn achteraf terug te kijken.

Judith Budde (1963) is mede-oprichter en directeur van Opleidingscentrum het Balkon en expert op het gebied van Voice Dialogue. Ze werkt als coach en geeft Voice Dialogue-opleidingen en -retraites. Ze is co-auteur van de bestseller Ik (k)en mijn ikken en Coachen met Voice Dialogue - Handboek voor begeleiders.


Inhoud online class

  • Podcast
  • Webinar 1: De zin van subpersonen
  • Webinar 2: De Voice Dialogue-sessie
  • Een opgenomen Q&A-sessie waarin Judith al je coachvragen naar aanleiding van de webinars beantwoordt
  • Het e-book Coachen met Voice Dialogue - Handboek voor begeleiders

Webinar 1: De zin van subpersonen
7 juli 10.30 – 12.00 uur (achteraf terug te kijken)

Webinar 2: De Voice Dialogue-sessie

9 juli 10.30 – 12.00 uur (achteraf terug te kijken)

Q&A

Classes zijn bedoeld om vragen te stellen. Doe dit dan ook vooral! Niet elke vraag zal tijdens het webinar behandeld worden. Wat we wel kunnen beloven is dát er een antwoord op alle vragen komt. Judith verzamelt de gestelde vragen en neemt haar antwoorden op. Deze opname wordt binnen een week met je gedeeld.

E-book
Wat is een class zonder boek? Bij deze online class ontvang je het e-book Coachen met Voice Dialogue - Handboek voor begeleiders. Geschreven door de docent herself!

Voor meer informatie en aanmelden, zie Coachlink Academy

  • Datum 7 jul 2020
  • Prijs € 75,00
  • Locatie N.v.t.

Gerelateerde onderwerpen