Agendaoverzicht

Masterclass Provocatief coachen met Freek Sarink

Op 6 maart 2020 organiseert Coachlink Academy de Masterclass Provocatief coachen onder leiding van Freek Sarink.

Inhoud

De meeste coachingstrajecten zien er zo uit: de coach luistert naar zijn cliënt, analyseert en geeft advies. Maar wat als je coachee ondanks die adviezen blijft vastlopen in bepaalde situaties? Dan kan je het over een andere boeg gooien. Provocatie is daarbij een gewaagde maar effectieve tool. Je speelt advocaat van de duivel, lapt soms de regels aan je laars en laat zo je coachee zélf verantwoordelijkheid nemen voor de gewenste verandering. Het is de snelste en leukste manier om met je coachee tot de kern te komen.

Het succes van deze tegendraadse methode valt of staat met humor en een goed contact met je coachee. In de unieke masterclass Provocatief coachen laat provocatief psycholoog en auteur Freek Sarink zien hoe je provocatie met succes inzet tijdens een traject. Hij reikt je een aantal tools en interventies aan waarmee je direct een verrassende omslag kunt maken.

Voor wie

De masterclass Provocatief coachen is bedoeld voor iedere coach die graag snel tot de kern komt en niet bang is om conventies los te laten.

Voor meer informatie en aanmelding, zie Coachlink Academy

  • Datum 6 mrt 2020
  • Prijs € 225,00
  • Locatie Conferentiecentrum Drakenburg

Gerelateerde onderwerpen