Agendaoverzicht

Masterclass Werken met hoogsensitiviteit met Susan Marletta Hart

Op 23 januari a.s. organiseert Coachlnk Academy de Masterclass Werken met hoogsensitiviteit onder leiding van Susan Marletta Hart.

Minstens een op de vijf mensen is hoogsensitief. De kans dat je in jouw coachingspraktijk met hoogsensitiviteit te maken krijgt, is dus reëel. En misschien ben je zelf wel een hoogsensitief persoon (HSP). Wat het betekent om hoogsensitief te zijn en hoe je als coach jouw hoogsensitieve cliënten in hun kracht kunt zetten, leer je in de masterclass Werken met hoogsensitiviteit. HSP-expert Susan Marletta Hart vertelt met welke problemen HSP’ers in je coachingspraktijk komen. Ze lijken bijvoorbeeld stressgevoeliger en sneller dan anderen te worden geconfronteerd met burn-out. Sterke HSP-eigenschappen, zoals waakzaamheid en spiritualiteit, kunnen hierdoor op de achtergrond raken.

In deze masterclass geeft Susan je de handvatten om binnen een coachingstraject aan de slag te gaan met hooggevoeligheid. Acceptatie van hooggevoeligheid, interventies voor korte overprikkeling en voor chronische overprikkeling van de hoogsensitieve cliënt komen uitgebreid aan bod. Je leert hoe je je cliënt verder kunt helpen en houvast kunt bieden in onze snelle maatschappij. Daarnaast is er ook aandacht voor jouw rol als coach. Susan maakt daarbij het onderscheid tussen een hoogsensitieve coach en een coach die niet hoogsensitief is.

Voor wie

De masterclass Werken met hoogsensitiviteit is bedoeld voor de coach die zijn hoogsensitieve cliënten concrete handvatten wil bieden om verder te komen in het leven.

Voor meer informatie en aanmelding, zie Coachlink Academy.

 

  • Datum 23 jan 2020
  • Prijs € 225,00
  • Locatie Conferentiecentrum Drakenburg

Gerelateerde onderwerpen