Agendaoverzicht

HET GROTE INCLUSIE EVENT

Als abonnee van Coachlink ontvang je € 50 korting!

MEEDOEN, MEEPRATEN, MEEBESLISSEN, dat is inclusie.

Inclusie gaat over het aangaan van wezenlijke relaties, over co-creatie. Dat hebben we nodig want we wonen en werken samen met mensen uit allerlei culturen en met allerlei achtergronden. Bovendien hebben we voor het oplossen van complexe vraagstukken vele invalshoeken nodig.

Het Grote Inclusie Event geeft je in één dag de ins and outs. Waar speelt het, hoe je er aan bijdraagt, en wat heb je er voor nodig. We starten de ochtend met een geweldige line-up. Jitske Kramer, Bart Brandsma, Dolf Jansen en Typhoon kijken met jou naar inclusie als een jamsessie. Met inhoud, humor en muziek.

• Corporate antropoloog Jitske Kramer laat je naar inclusie kijken als een jamsessie, waarbij je elkaar met lef en verbinding ontmoet.
• Bart Brandsma, filosoof en consultant polarisatiedynamiek, geeft inzicht in de dynamiek van het wij/zij denken. Hij spreekt zelden op podia, dus mis zijn verhaal niet!
• Inspirator met woorden en muziek, Typhoon (Glenn de Randamie), zet aan tot nadenken over in- en uitsluiting, leiderschap, diversiteit en samenwerking.
• Cabaretier en schrijver Dolf Jansen geeft zijn visie op de stand van het land en interviewt alle sprekers op vriendelijke doch prikkelende wijze.
• Boeklancering: Jitske Kramers nieuwste boek Jam Cultures ontvang je aan het eind van de ochtend!

Na de lunch kun je je verder verdiepen in inclusie tijdens het Kennisfestival. Maar er zijn ook 75 andere sessies met muziek, eten en drinken.

Datum: 20 juni 2019
Locatie: Havenkwartier Deventer
Sprekers: Jitske Kramer, Dolf Jansen, Bart Brandsma en nog véél meer tijdens het Kennisfestival.

Korting
Als abonnee van Coachlink ontvang je € 50 korting!

- Ticket ochtend: € 245 (normaal € 295) per persoon excl. btw
- Ticket hele dag: € 345 (normaal € 395) per persoon excl. btw

Meer info en aanmelden: managementimpact.nl/inclusie

  • Datum 20 jun 2019
  • Prijs € 245,00
  • Locatie Havenkwartier, Deventer

Gerelateerde onderwerpen