Agendaoverzicht

Doelen stellen: hoe en waarom?

Op 10 oktober a.s. organiseert de NOBCO de bijeenkomst Doelen stellen: hoe en waarom?, door Rendel de Jong & Jacobien ten Hoeve-Rozema

Inleiding

Gemeenschappelijke doelen lijken tot goede resultaten te leiden, blijkt uit onderzoek. Als dat zo is, waarom is dat dan zo? Hoe kan dit bijdragen aan effectief coachen in de praktijk?

Competenties

Gebruik van modellen en technieken – hiermee raken we de kern: wetenschappelijke inzichten combineren met de praktijk. Gerichtheid op zelfontwikkeling - kritisch kijken naar wat je doet in de praktijk aan de hand van theorie is relevant. Zelfinzicht – deelnemers reflecteren op hun coachpraktijk.

Meerwaarde voor de deelnemers (coaches)

Deelnemers kunnen thema-gericht ingaan op onderzoeksresultaten, vergroten hun kennis m.b.t. gemeenschappelijke doelen en resultaten en ervaren hoe zij deze inzichten in de praktijk kunnen implementeren.

Over de sprekers

Rendel de Jong heeft ervaring in workshops bij de opleiding van gz-psychologen en A&O-psychologen, in diverse RINO's en deed veel onderzoek aan de universiteit Utrecht. Jacobien Ten Hoeve-Rozema is arbeidspsycholoog en ervaren beroepscoach en trainer. Ze heeft jarenlange werkervaring op de RUG.

Voor NOBCO-leden is de bijeenkomst gratis.

Voor meer informatie en aanmelden, zie NOBCO

  • Datum 10 okt 2019
  • Prijs € 45,00
  • Locatie Deventer

Gerelateerde onderwerpen