Agendaoverzicht

Zomerevent NOBCO Vaksectie NatuurCoaching 2019

Op 21 juni a.s. organiseert de Vaksectie NatuurCoaching (VNC) van de NOBCO een zomerevent, met o.a. gastspreker Mark Mieras.

Het zomerevent 2018 van de Vaksectie Natuurcoaching (VNC)., met een diversiteit aan workshops in en met de natuur en een bijzondere gastspreker, was zeer succesvol.Daarom herhaalt de vaksectie deze succesformule.

De dag begint met een speciale gastspreker namelijk Mark Mieras. Mark is wetenschapsjournalist en natuurkundige, gespecialiseerd in hersenonderzoek. Hij schreef onder andere voor het IVN over het onderzoek 'Beetje natuur, grote invloed'. Mark gaat vertellen wat de natuur met het brein doet. Met deze wetenschap gaan coaches en deelnemers naar buiten voor een gevarieerd aanbod van workshops. Natuurcoaches geven weer volop workshops (o.a. wandelcoaching, paarden, stilte, bomen, tuin, natuurwijsheid, etc.) in de buitenlucht. Dit om collega-coaches te inspireren en te laten zien hoe je de natuur kunt inzetten als instrument. Deze dag gaan deelnemers de natuur in en tanken energie in de buitenlucht van Neerlands grootste natuurgebied, de Veluwe. Binnenkort volgt meer informatie over het aanbod van de workshops.

Voor NOBCO-leden is het event gratis. Voor meer informatie en aanmelden, zie NOBCO

  • Datum 21 jun 2019
  • Prijs € 95,00
  • Locatie Ugchelen, Van der Valk

Gerelateerde onderwerpen