Agendaoverzicht

Bijeenkomst Spelenderwijs coachen

Op 18 juni a.s. organiseert de NOBCO de bijeenkomst Spelenderwijs cochen, door Saskia van der Werff

Laten we eens een spelletje gaan spelen! Aan de behoefte wat speelsheid aan coachingsgesprekken toe te voegen is de afgelopen jaren met uiteenlopende spelletjes en speelse coachingsmethodes tegemoet gekomen. Kaart- en bordspelen hebben hun plek in de coachingsruimte verworven. Hoe kan dat? Wat voegt speelsheid aan de kwaliteit van een coachingsgesprek toe? Als je er wat meer over nadenkt, dan besef je wellicht dat spel in elk coachingsgesprek aan de orde van de dag is: Wat speelt er tijdens een coachingsgesprek? Waaraan merk je dat de ander een spelletje met je aan het spelen is? Wat staat er op het spel?

Tijdens de lezing neemt filosoof Saskia van der Werff u spelenderwijs mee in de diepgaande speelsheid van het filosoferen. Ze vertaalt het filosofische gedachtegoed over spel naar de coachingspraktijk. Speel mee en ervaar de potentie van spel voor je eigen coachingspraktijk!

Over de spreker

Saskia van der Werff is filosoof en bedrijfskundige. Ze begeleidt filosofische gesprekken voor mensen met een publieke taak. In de door haar toegepaste methodes heeft ze zich laten inspireren door Westerse, Oosterse en Afrikaanse denkwijzen. Hierdoor ontstaat er tijdens deze ontmoetingen een creatief samenspel tussen het socratisch gesprek, moreel beraad, interculturele dialoog én filosofisch spel.

Voor NOBCO-leden is de bijeenkomst gratis. Voor meer informatie en aanmelden, zie NOBCO.

  • Datum 18 jun 2019
  • Prijs € 95,00
  • Locatie Utrecht

Gerelateerde onderwerpen