Agendaoverzicht

Supervisie voor coaches: de schaamte voorbij

Op 13 juni a.s. organiseert de NOBCO de bijeenkomst Supervisie voor coaches: de schaamte voorbij, onder leiding van Titia de Vries.

Inleiding

Als coach krijg je behoorlijk wat informatie en emoties van je cliënten over je heen. Ook kunnen je eigen blinde vlekken ervoor zorgen dat je onbewust in valkuilen stapt, waardoor je tegenoverdracht vertoont of parallelle processen in je coachingsessies niet herkent. Schaamte kan je als coach weerhouden hier diepgaand en oprecht naar te kijken en zo voluit effectief te zijn als coach.

Competenties

Doorlopende supervisie is een essentiële manier om de kwaliteit van individuele coaches te behouden en te laten groeien.

Deze workshop raakt daarom aan alle competenties van het Competence Framework. Supervisie is daarnaast een verplicht onderdeel voor je accreditatie als coach.

 

Meerwaarde voor de deelnemers (coaches)

Door deel te nemen aan deze workshop:

Kan je supervisie zien als de kunst om je te verbeteren met ervaringen uit je eigen praktijk, leer je te luisteren naar wat je eigen emoties je vertellen en leer je parallelle processen en (tegen)overdracht herkennen.

 

Over de spreker

Titia de Vries (1957) is een zelfstandige coach en supervisor (Clarity Coaching). Ze heeft 40 jaar ervaring in het werken met mensen, zowel individueel als in groepen waarin communicatie het hoofdthema is.

De bijeenkomst is gratis voor NOBCO-leden. Voor meer informatie en aanmelding, zie NOBCO

  • Datum 13 jun 2019
  • Prijs € 45,00
  • Locatie Leiden

Gerelateerde onderwerpen