Agendaoverzicht

De Coaching Monitor: Inzicht in effectiviteit van coaching

Op 7 maart a.s. organiseert de NOBCO de bijeenkomst De Coaching Monitor: Inzicht in effectiviteit van coaching onder leiding van David Brode.

Inleiding

De Coaching Monitor biedt aan inkopers van coaching meer zekerheid over de kwaliteit van de ingehuurde coach en het rendement van een coachtraject. De Monitor maakt de effectiviteit van individuele coachtrajecten zichtbaar en meetbaar. Tijdens de kennissessie behandelen we de achtergrond, structuur en het gebruik van de Coaching Monitor vanuit het perspectief van de coach en coachee.

Competenties

Evalueren (Competentie 8 van het Competence Framework)

 

Meerwaarde voor de deelnemers (coaches)

Met de Coaching Monitor kun je coachtrajecten evalueren en gebruiken voor je EIA-aanvraag, maar wist je ook dat de vragenlijsten zijn samengesteld aan de hand van verschillende onderzoeken naar effectiviteit van coaching? Informatie uit de vragenlijsten geven daardoor niet alleen inzicht in het verloop van het coachtraject, maar kunnen ook actief bijdragen aan jouw professionele ontwikkeling als coach. Tijdens de kennissessie leer je hoe je met behulp van de Coaching Monitor het succes van coachtrajecten kunt vergroten. We staan uitgebreid stil bij de wetenschappelijke onderbouwing en totstandkoming van de vragenlijsten en er is voldoende tijd om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen.

Als je werkt met de Coaching Monitor draag je bij aan Evidence Based Practise in coaching.   

 

Over de spreker

David Brode werkt binnen zijn onderneming als consultant en coach met leidinggevende en teams. Zijn werkervaring is breed: van het ontwerpen, ontwikkelen en uitvoeren van programma’s binnen het sociaal domein tot consulting, teamtrainingen en coaching bij het MKB en multinationals. Van re-integratietrajecten tot één op één met CEO’s. 

Voor NOBCO-leden is de bijeenkomst gratis.

Voor meer informatie en aanmelding, zie NOBCO

  • Datum 13 jun 2019
  • Prijs € 45,00
  • Locatie Nijkerk

Gerelateerde onderwerpen