Agendaoverzicht

Senior Masterdag Authentieke synergie

Op 16 mei a.s. organiseert de NOBCO de Senior Masterdag Authentieke synergie, voor senior en mastercoaches.

NOBCO Senior en Mastercoaches zijn verfijnd in eigenheid en diepgang. Voor deze NOBCO-top van 200 coaches host NOBCO elk jaar een exclusieve profileringsdag. Deelnemers aan deze editie worden volledig meegenomen in het thema 'authenticiteit'.

We beschrijven ons eigen 'unieke coach-DNA' en onderzoeken of we dit ook bij anderen kunnen ervaren. Vanuit (voor)oordelen van klanten (gespeeld door acteurs) ontdekken we hoe elke deelnemer zichzelf in 30 seconden optimaal kan presenteren. Vanuit o.a. je levenservaring, kwaliteit, resultaat en specialisatie wordt een eigenheidsprofiel ontwikkeld.

En opgenomen: met een professionele videograaf maken we van alle deelnemers een video-pitch. Het doel: precies op dezelfde dag delen we allemaal onze pitch op o.a. LinkedIn, zodat de NOBCO laat zien waar ze in uitblinkt: professionele coaches met unieke meerwaarde voor de markt.

Deze dag wordt interactief, zit vol humor, is een mix van zelf doen, samen nadenken, en sluit af met een resultaat voor ieder individu en de NOBCO als collectief.

Er is plek voor 60 personen. Als dit maximum is bereikt, wordt een wachtlijst aangelegd. Uitsluitend voor NOBCO Senior- en Master Pracitioner gecertificeerde coaches.

Voor meer informatie en aanmelden, zie NOBCO

  • Datum 16 mei 2019
  • Locatie Mindcenter in Vianen

Gerelateerde onderwerpen