Agendaoverzicht

Workshop Mindfulness in (team)coaching

Op 4 april a.s. organiseert de NOBCO de workshop Mindfulness in (team)coaching, onder begeleiding van Bea Jongbloed.

Inleiding

Vergroot het bewustzijn van jouw coachee of team met mindfulness!
Tijdens deze workshop vertelt Bea Jongbloed hoe je mindfulness kunt inzetten tijdens coaching, wat de positieve effecten zijn en hoe je om kunt gaan met weerstand. Daarnaast ga je praktisch aan de slag met oefeningen die je de volgende dag meteen kunt toepassen.

Competenties

De volgende competentiescategorien uit het EMCC Competence framework komen aan de orde:

5. Stelt de cliënt in staat inzicht te verkrijgen en te leren; door mindfulness toe te passen vergroot je het bewustzijn van de cliënt en verdiep je het inzicht. Er wordt verbinding gemaakt tussen gevoelens, gedrag en fysieke gewaarwordingen
6. Doel- en actiegericht; met behulp van mindfulness kan gekeken worden wat het zetten van stappen in de weg kan staan. Mindfulness helpt de cliënt om zijn eigen manier van veranderingen te onderzoeken en bevordert zijn actief experimenteren en zelfontdekking.                      
7. Gebruik van modellen en technieken; mindfulness kan ingezet worden als techniek om de cliënt te helpen naar doelstellingen toe te werken.

Meerwaarde voor de deelnemers (coaches)

Ervaring opdoen met mindfulness, mindfulness leren toepassen tijdens coaching, leren omgaan met weerstand van jezelf en de coachee of het team.

Over de spreker

Door een burn-out kwam Bea Jongbloed in aanraking met mindfulness. Ze heeft het roer omgegooid en werkt nu als is (team)coach, trainer en interimmanager bij Continu.

Voor NOBCO-leden is de workshop gratis.

Voor meer informatie en aanmelding, zie NOBCO

  • Datum 4 apr 2019
  • Prijs € 45,00
  • Locatie Nijkerk

Gerelateerde onderwerpen