Agendaoverzicht

Filmfragmenten: interventie voor begeleiding van mens en organisatie

Je houdt van films en verhalen!
Je wilt in je werk vaker filmfragmenten inzetten!
Je wilt weten hoe je dat het beste doet!
Je hebt zin in en middag vol inspiratie!

Speciaal voor begeleiders van individuen, teams en organisaties

Met deze interactieve lezing krijg je een goed beeld op welke manier filmfragmenten bijdragen aan jouw werk in organisaties. Of je nu 1 op 1 coacht, met teams aan de slag gaat of als adviseur of veranderaar werkt. We gaan met veel voorbeelden de kracht en impact van film zien en we bespreken de mogelijkheden voor gebruik in jouw werk. Aan de orde komen vragen als:

  • Welke fragmenten gebruik je bijvoorbeeld als feedback een impuls verdient in een organisatie? 

  • Hoe verdiep je het gesprek over het leiderschap met film?

Gebruik je filmfragmenten nu als interventie om de boel te verlichten of zet je ze juist in om te verdiepen? Je zal voorbeelden van beiden zien!

En ondertussen maak je een mooie lijst van films die je (nog een keer) wilt gaan kijken en geniet je van het werk van grote regisseurs.

Ik gebruik fragmenten uit documentaires, films en van Youtube.

Locatie en tijd
Ik ontvang je graag van 13.00 u (inloop 12.45 u) tot 16.30 uur  in het mooie centrum van Utrecht in Kargadoor, Oude Gracht 36 Utrecht.

Kosten
€ 145 (bedrijven) |  € 75 (privé en ZZP-ers)

Opgeven/informatie: robbert@jebentbeterdanjedenkt.nl
Meer info: klik hier

Over de trainer Robbert Braak

Werkte ruim 10 jaar voor de top van de rijksoverheid aan leiderschapsontwikkeling. Sinds 2012 is hij werkzaam in een klein team dat een groot netwerk van coaches binnen de overheid voorziet van kennis, ervaring en opleiding. Daarnaast heeft hij zijn bedrijf jebentbeterdanjedenkt.nl Robbert is senior coach, trainer en programmamanager. Hij coacht en traint coaches, managers en managemenaeams, ontwikkelt leerprogramma’s voor die groepen en geeft filmlezingen.

  • Datum 13 feb 2019
  • Locatie Kargadoor Utrecht

Gerelateerde onderwerpen