Agendaoverzicht

Workshop Systemisch coachen/Het nieuwe opstellen met Hylke Bonnema

Op 17 januari 2019 geeft Hylke Bonnema de workshop Systemisch coachen/Het nieuwe opstellen, waarin hij je de kracht van deze manier van cochen en opstellen laat zien, maar vooral ook zelf laat ervaren.

Ben jij coach, trainer of therapeut? Dan ken je ongetwijfeld de kracht van opstellingen. In deze dagworkshop leer je hoe jij jezelf inzet in systemische coaching.  De systemische coach is altijd zelf aanwezig, met zijn hele persoon, gemoed, gevoel. Er bestaat geen rol als helper, niemand staat erboven. Je bent zelf onderdeel van het veld en de ontmoeting.

De kunst van het observeren

Een opstelling is een transformatieve ceremonie. De kunst is om niet te oordelen en alleen te observeren wat er gebeurt. Non-verbaal krijgt ons lichaam de meest zuivere weerspiegeling van het zielsveld. Als we gaan praten, maken we altijd een vertaalslag, waarin bepaalde onzuiverheden kunnen optreden. Hylke leert je te vertrouwen op je intuïtie. Hij laat je ervaren hoe jij bij jezelf blijft en jouw gevoel kunt inzetten in de coaching.

De blaadjesmethode is een effectieve methode in systemische coaching. Je helpt je cliënt verantwoordelijkheid te nemen voor zijn eigen proces, en brengt hem van denken naar voelen.

Wat biedt de workshop intuïtief systemisch coachen jou?

  • Je weet en ervaart het verschil tussen het werk van een systemisch coach en van een therapeut.
  • Je kunt een systemisch voorgesprek voeren.
  • Je kunt aan de slag met de blaadjesmethode.
  • Je hebt een stap gemaakt in de training van je intuïtie.
  • Je hebt meer zicht op je eigen processen.
  • Je hebt de kracht ervaren van het nieuwe opstellen.

 

Het nieuwe opstellen

De basis van Hylke's werk is altijd Het Nieuwe Opstellen. Deze dag laat hij je de kracht hiervan ook zien, maar vooral ook zelf ervaren.
De kracht van het nieuwe opstellen zit er ook echt in dat we op onze intuïtie durven te vertrouwen. We zoeken niet alleen de antwoorden in nieuwe inzichten, maar vooral ook in een werkelijk doorleven van de oude emotionele wonden. Door het werken in stilte laat het nieuwe opstellen de ruimte aan de cliënt om zelf te voelen. Het gaat in op de echte verandering op gevoelsniveau, zodat er echt ruimte ontstaat en er nieuwe inspiratie omhoog komt.

Voor meer informatie en aanmelding, zie Academie voor opstellingen.

  • Datum 17 jan 2019
  • Prijs € 145,00
  • Locatie Amsterdam-Noord

Gerelateerde onderwerpen