Agendaoverzicht

Dag van de Intuïtie

Op 25 jauari a.s.organiseert Hoogendijk Coaching en Opleiding de Dag van de Intuïtie: een dag van ontdekking van de bron van je intuïtie en een dag van beleving van resultaten van je intuïtie.

Intuïtie maakt mensen veel krachtiger, steviger, speelser en kleurrijker. Precies wat nodig is om je tot grote hoogte te ontwikkelen als coach. Daarom organiseert Hooogendijk Coaching en Opleiding deze hele dag.

Een dag van ontdekking van de bron van je intuïtie en een dag van beleving van resultaten van je intuïtie. Het is een emancipatieslag, die we kunnen maken na eeuwen van onderdrukking van de ongelooflijke rijkdom van onze intuïtie.

Resultaat van deze dag

De Dag van de Intuïtie is bedoeld voor iedereen (coaches, managers en anderen) die denkt dat er misschien een ‘magiër’, ‘genezer’ of ‘oude wijze’ in hem of haar schuilt. Aan het eind van de dag heb je aanzienlijk meer informatie over je innerlijke genezer of magiër, over je bijzondere en oude zielskwaliteiten, die ook in je werk zo wonderlijk en effectief kunnen uitwerken.

Voor meer informatie en aanmelding, zie Hoogendijk Coaching en Opleiding.

  • Datum 25 jan 2019
  • Prijs € 190,00
  • Locatie Conferentieoord Samaya te Werkhoven

Gerelateerde onderwerpen