Agendaoverzicht

Executive Coaching volgens de aanpak van Marshall Goldsmith

Op 11 september a.s. organiseert NOBCO de workshop Executive Coaching volgens de aanpak van Marshall Goldsmith, gegeven door Arvid Buit.

Inleiding

Veel coaches zoeken naar nieuwe methodieken, inzichten en ervaringen.Daarnaast heeft het vakgebied van executive coaching steeds meer terrein gewonnen. Tijdens deze workshop leren (aspirant) executive coaches meer over de aanpak van Dr. Marshall Goldsmith: de nr. 1 executive coach ter wereld (gekozen door Wall Street Journal, Harvard, Thinkers 50). Spreker Arvid Buit werkt zelf met de stakeholder centered coaching aanpak en geeft de deelnemers meer inzichten in het psychologische proces van leiders. Hierin combineert hij zijn specialisatie op het gebied van narcistische structuren en leiderschapspsychologie, met het unieke
proces van Goldsmith.

Doel

Coaches leren meer over het innerlijk proces van de leider, en de werkwijze op basis van wederkerigheid. Ze proeven van de tools, inhoud en zakelijke propositie voor het opbouwen van een succesvolle executive coaching praktijk.

Thema's

Narcistische ontwikkeling van leiders, stakeholder centered coaching, global leadership assessment, opbouwen executive coaching praktijk.

Meerwaarde voor de deelnemers (coaches)

Leiderschapscoaches (executive coaches) of mensen met een interesse om zich in deze richting te ontwikkelen, leren deze avond meer over zowel inhoud als persoonlijke propositie.

Over de spreker

Arvid Buit is Master Practitioner coach bij de NOBCO/EMCC, lid van de Vaksectie Executive Coaching, en MCC coach bij de ICF. Daarnaast is hij Marshall Goldsmith Certified Master Coach en verbonden als associate aan het Stakeholder Centered Coaching netwerk. Hij schreef in 2015 een businessroman over narcisme (Wahlberg - Het verhaal van een CEO) en zeer recent kwam zijn nieuwste boek Red de Alfawolf (Boom 2018) uit, dat hij schreef samen met toppsycholoog Martin Appelo.

Tijd: 18:45 - 21:30 uur

Voor NOBCO-coaches is de bijeenkomst gratis.

Voor meer informatie en aanmelding, zie NOBCO.

  • Datum 11 sep 2018
  • Prijs € 45,00
  • Locatie Apeldoorn

Gerelateerde onderwerpen