Agendaoverzicht

Workshop De onderstroom in organisaties herkennen

Op 28 mei a.s. organiseert de SchoolvoorCoaching de workshop De onderstroom in organisaties herkennen.

Herken jij gedoe in jouw werk? Ben je op zoek naar andere manieren het te beïnvloeden? Wil je interventies met echte impact kunnen inzetten? Kan jij ‘niet weten’ verduren? Durf je te experimenteren? Ben je bovendien nieuwsgierig naar jouw eigen onderstroom? Wil je weten hoe je jezelf als instrument optimaal kunt inzetten om duurzame resultaten te boeken? Dan is deze workshop je op het lijf geschreven.

Doelgroep

De workshop is voor trainers, coaches, adviseurs, managers en directeuren die in organisaties en teams hun invloed gebruiken om resultaten te bereiken. Professionals die hun vinger willen leggen op de ongrijpbare, irrationele onderstroom die teams of organisaties in hun greep kunnen hebben. We nodigen mensen uit die hun repertoire willen uitbreiden om lastige situaties het hoofd te kunnen bieden.

Aan het eind van de middag ga je naar huis met nieuwe manieren om organisaties en teams waar te nemen in de praktijk. Je krijgt inzicht in de krachten die in de onderstroom actief zijn en de wetmatigheden die hierbij spelen. We geven je praktische instrumenten die je helpen om irrationele situaties te doorgronden en de dynamiek te beïnvloeden.

Voor meer informatie en aanmelding, zie SchoolvoorCoaching.

  • Datum 28 mei 2018
  • Prijs € 349,00
  • Locatie Kraaybeekerhof

Gerelateerde onderwerpen