Agendaoverzicht

Workshop De kracht van Socratische Vragen

Op 22 maart a.s. organiseert de NOBCO de workshop De kracht van Socratische Vragen, gegeven door Hilde Veraart i.s.m. Karin Bosman en Barbara Salomons.

Inleiding

Wie anders dan Socrates leerde ons de kunst van het vragen stellen? Iemand weet zelf het beste wat goed voor hem is. Socratische (en uitdagende!) vragen helpen de coachee om nieuwe perspectieven te ontdekken en zelf een oplossing te vinden die bij hem past. Wat zijn socratische vragen? Hoe stel je ze? En wanneer?

Doel

Praktische handvatten bieden voor het stellen van de juiste vragen op het juiste moment. We doen dit door korte inleidingen en korte demonstraties. We oefenen vooral met elkaar om te ervaren hoe verrassend het effect kan zijn.

Thema's

  • Wat zijn socratische vragen? Wanneer stel je ze? En hoe?
  • De kracht van gedachten
  • Wondervraag


Meerwaarde voor de deelnemers (coaches)

Zelf ervaren wat het effect is van goede vragen, waardoor de coachee zelf oplossingen kan ontdekken.

Over de spreker

Hilde Veraart is Master Practitioner gecertificeerd bij NOBCO/EMCC. Zij schreef meerdere boeken over socratisch coachen en de toepassingsmogelijkheden. Zij geeft ook trainingen in deze methode. Karin Bosman en Barbara Salomons zullen het socratisch coachen in de toekomst voortzetten en uitdragen. Beide zijn ervaren trainers in het socratisch coachen.

Kosten

€ 45,- excl. BTW, NOBCO-coaches gratis.

Voor meer informatie en aanmelding, zie NOBCO.

  • Datum 22 mrt 2018
  • Prijs € 45,00
  • Locatie Haarlem

Gerelateerde onderwerpen