Agendaoverzicht

Narcisme en coaching: het mysterie ontrafeld

Op 11 september  a.s. organiseert NOBCO de workshop 'Narcisme en coaching: het mysterie ontrafeld', over omgaan met narcisme binnen coaching.

Inleiding

Er bestaan bijzonder veel misverstanden over het narcistisch spectrum. Zoveel zelfs, dat de definitie verdwijnt uit de DSM. In deze workshop gaan we aan de slag met het thema narcisme, van ontwikkeling tot gebruik in professionele coaching. Arvid Buit is specialist in narcistische persoonlijkheidsproblematiek en leiderschap. Hij schreef o.a. Wahlberg-Het verhaal van een CEO.

Doel

Leren of narcistisch spectrum, 3 nieuwe methodieken leren gebruiken en inzicht krijgen in eigen score.

Thema's

Narcistische ontwikkeling /Specifieke coaching bij narcisme Methodiek: Simplify, Modify, Clarify / Methodiek: Jukebox - Methodiek: Leiderschap & Narcisme

Meerwaarde voor de deelnemers (coaches)

Leiderschapscoaches (executive coaches) of mensen met een interesse om zich in deze richting te ontwikkelen, ontkomen niet aan het thema narcisme. Dit is een praktische en effectieve workshop.

Over de spreker

Arvid Buit is Master Practitioner coach bij de NOBCO/EMCC, en MCC coach bij de ICF. Hij schreef een boek over dit thema en geeft internationaal lezingen over Leiderschap & Narcisme.

Kosten

€ 45,- excl. BTW, voor NOBCO-coaches is de workshop gratis.

Voor meer informatie en aanmelden, zie NOBCO.

 

  • Datum 11 sep 2018
  • Prijs € 45,00
  • Locatie Zwolle

Gerelateerde onderwerpen