Agendaoverzicht

Dag van de Coach

Moed biedt kracht en hoop in confrontatie met pijn, tegenslag, onzekerheid en angst. In alle gevallen gaat het over het nemen van risico’s over de grens van je comfortzone. Daarbuiten speelt lef zich af. Buiten de comfortzone speelt ook het coachtraject zich af. Dit vraagt lef, zowel van de coachee als van jou als coach. Durf je het aan?

Specialisten Andor de Rooy, Elke Geraerts en Marinka Lipsius moedigen je aan om meer lef te tonen, op persoonlijk vlak, in de organisatie en de maatschappij. Neem het heft in eigen hand en versterk de energie, productiviteit en het geluk van jou en je coachee!

De sessies belichten de vele facetten van moed voor jou als coach, als ondernemer en voor jouw coachee. Ga de uitdaging aan en kijk over de grens van jouw eigen comfortzone: fris gewaagd is half gewonnen.

Heb moed!

Ferry Zandvliet overleefde de aanslag op concertzaal Bataclan in Parijs en had de moed om te vechten tegen angst en wantrouwen. Geef niet toe aan angst en boosheid, heb moed!

Aanmelden met korting*

Voorgaande edities van de Dag van de Coach waren vroegtijdig uitverkocht. Wilt u deze dag zeker niet missen? Meld u nu aan en u bent verzekerd van deelname!

*€ 30,00 korting voor: (Digitale) Abonnees op het Tijdschrift voor Coaching, Tijdschrift Positieve Psychologie, LoopbaanVisie, TvOO, De Nieuwe Meso, Examens, PsychoSociaal digitaal, TA Magazine. Leden van de StiR, ICF Netherlands, NOLOC, NVO2, NOBTRA, NVTA, VITA, NVE, LVSC, NOBCO. Oud deelnemers Dag van de Coach, Congres Positieve Psychologie. Relaties van congrespartners.

Meer info en aanmelden via Dag van de Coach.

  • Datum 31 mei 2018

Gerelateerde onderwerpen