Agendaoverzicht

1-Daagse training Coachend Ondernemen

Op 7 december a.s. geeft de Associatie voor Coaching de 1-daagse training Coachend Ondernemen: Wat jouw reden ook is om te starten, het is belangrijk dat je gemotiveerd bent. Het ondernemerschap is een grote uitdaging.

Veel mensen zien de voordelen van het zelfstandig ondernemen. Maar wat is voor jóu de reden om als ondernemer te gaan werken? Wil je eigen baas zijn en de vrijheid hebben om je eigen tijd in te delen en je eigen beslissingen te kunnen nemen? Wil je je grote passie volgen? Of zie je een kans in de markt die niemand grijpt? Wat jouw reden ook is om te starten, het is belangrijk dat je gemotiveerd bent. Het ondernemerschap is een grote uitdaging.

Niet alles zal direct perfect verlopen. Je zult de nodige problemen tegenkomen, waarvoor je een oplossing moet verzinnen. Creativiteit en doorzettingsvermogen zijn dus belangrijk om je doel te kunnen bereiken.

De opleiding Coachend Ondernemen biedt beginnende ondernemers een programma en begeleiding in het starten en opzetten van een eigen onderneming. Je maakt kennis met de verschillende facetten van het ondernemen. Aan de hand van de ‘Competentiemeter Zelfsturing’ kom je erachter wat je sterke en minder sterke kwaliteiten als ondernemer zijn. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan het maken van een businessplan, klant profielschets en elevator pitch. Niet alleen leer je kijken naar de interne factoren van je onderneming, maar ook naar de externe factoren, zoals concurrentie, mogelijke samenwerkingspartners en potentiële klanten in een bepaald gebied. Tot slot ga je ook aan de slag met het maken van een verdienmodel.

Doelen van de opleiding:

De ondernemer:

  • heeft een goed zelfbeeld van zijn ondernemende kwaliteiten en kan een verbeterplan hierop samenstellen en uitvoeren.
  • heeft een ontwikkeld reflectievermogen om zelfstandig of met minimale begeleiding ondernemers kwaliteiten aan te scherpen.
  • kan een volledig businessplan opstellen en uitvoeren.
  • kan een verdienmodel maken om zijn onderneming te kunnen starten.
  • is in staat een continuïteit/groeiplan samen te stellen.

 

Voor meer informatie en aanmelding, zie Associatie voor Coaching.

  • Datum 7 dec 2017
  • Prijs € 495,00
  • Locatie Aarle-Rixtel

Gerelateerde onderwerpen