Agendaoverzicht

Mooiste modellen uit de TA: 'De kracht van de ontmoeting'

Transactionele Analyse (TA) is al jaren een 'klassieker´ voor vele coaches. De theorie, die oorspronkelijk is ontwikkeld voor therapeuten, is in de coachingspraktijk namelijk zeer goed bruikbaar. De Ommezwaai organiseert een aantal workshops om de TA-modellen goed in de vingers te krijgen.

Deze workshop gaat over de coachingrelatie als professionele ontmoeting nader bekeken. Het gaat over Contact, Contract en Zelfreflectie. Een verdieping op jouw coachingrelaties.

Nogmaals wordt de relatie onder de loep genomen. Het begint met Contact. Hoe doen we dat, wat zijn onze grenzen, gedachten, gevoelens of herinneringen? Daarna maken we een Contract. Hoeveel variaties zijn daarop mogelijk? Niet in administratieve zin, maar van type, doel en duiding. Dan komt als vanzelf de relatie. Hoe krachtig of juist zwak is de inzet van de relatie op het bereiken van het doel van de coaching? Kijk eens in de spiegel met behulp van een aantal modellen en reflecteer op je coachingwerk.

Doel: verdieping, reflectie op werk als coach/begeleider.

Resultaat: bewustzijn, autonomie.

Deze workshop is nummer 4 in een reeks van 4 workshops over de TA-modellen. Hij wordt gegeven door Roos Ikelaar, internationaal erkend en gecertificeerd Trainer and Supervisor in Counselling in de Transactionele Analyse.

Voor meer informatie en aanmelding, zie De Ommezwaai.

  • Datum 16 okt 2017
  • Prijs € 250,00
  • Locatie De Ommmezwaai, Castricum

Gerelateerde onderwerpen