Agendaoverzicht

Workshop Reinventing Organizations

Op 10 september a.s. organiseert Het Eerste Huis de workshop Reinventing Organizations, gebaseerd op het inspirerende werk van Frederic Laloux, Reinventing Organizations.

Is je organisatie toe aan een nieuwe manier van organiseren? Ben je op zoek naar structuren en praktijken die bijdragen aan een diepere voldoening voor management, medewerkers en klanten? Doe dan mee aan deze workshop. Je zult inzien hoe eenvoudig een organisatie weer kan zijn. Je leert welke randvoorwaarden van belang zijn om zelfsturing succesvol te implementeren. Hoe je je eigen authenticiteit terugbrengt in je werk en hoe je anderen kunt motiveren hetzelfde te doen.

Laloux bestudeerde organisaties die fundamenteel anders werken en ontdekte dat drie grote doorbraken centraal staan: zelfsturing, heelheid en evolutief doel. "Management wordt in de nieuwe organisaties een manier om werkelijk het beste in mensen naar boven te halen, waar vertrouwen wordt gegeven en wordt gewerkt vanuit menselijkheid. Dat zorgt voor werkomgevingen die bezield, doelgericht en productief zijn" (Laloux).
Na afloop van de workshop heb je kennis en inzicht in:

  • de basisprincipes van cyaan organiseren (teal management);
  • de voorwaarden en condities om zelfsturende teams succesvol te laten functioneren;
  • de kernelementen van diverse praktijktoepassingen van cyaan organiseren;
  • concrete tools die je direct kunt toepassen in je eigen organisatie.

Programma

12.00 – 13.00 uur: ontvangst met lunch
13.00 – 17.00 uur: workshop
Aansluitend netwerkborrel

Voor meer informatie en aanmelding, zie Het Eerste Huis.

 

  • Datum 10 sep 2019
  • Prijs € 125,00
  • Locatie Hotel & Conferentiecentrum Woudschoten, Zeist

Gerelateerde onderwerpen